Over de Kloplossing

Ontmoet onze coaches en verfijn je zoekopdracht met de filteropties op het scherm.

Moet ik mijn probleem niet zelf oplossen?

Moet ik mijn probleem niet zelf oplossen?

Gelukkig kunnen we moeilijke dingen vaak zelf oplossen. Soms alleen of met hulp van mensen om ons heen.

 Maar soms begrijp je het gewoon niet en zit je echt vast. Vastzitten in oude patronen, gevoelens, gedachten of wereldbeelden.

Dan kun je ongelukkig blijven in de hoop dat je zelf een oplossing vindt. Maar de ervaring leert dat het niet vaker lukt. Dit komt omdat je emotioneel betrokken bent en het moeilijker is om objectief naar jezelf te kijken.

 Het is handiger en productiever dan een trainer te bellen. Doordat uw coach onpartijdig is en u met andere ogen bekijkt dan uw kennissen, is hij de aangewezen persoon om samen met u naar uw uitdaging te kijken en tot een blijvende oplossing te komen.

Maar als training nieuw voor je is, begrijpen we dat je wilt weten wat het voor jou kan betekenen. Hieronder vatten we het voor je samen:
Overtuigd? Ervaar het zelf! Zie: Vind je trainer en ga aan de slag met de juiste trainer voor jou!

De meest voorkomende trainingsonderwerpen zijn:

 Dit is een proces van persoonlijke ontwikkeling, waarbij een coach je als cliënt (ook wel coach genoemd) ondersteunt om de door jou gekozen doelen te bereiken. Doelen worden vooraf samen gedefinieerd.

De samenwerking tussen coaching en coachee is een inspirerend en creatief proces waar jullie beiden verantwoordelijk voor zijn. Als coach leer je van de interactie van visie en gedrag. En je coach ondersteunt en begeleidt je leren door middel van gerichte communicatie. Luisteren, inleven, doorvragen, onpartijdigheid, confrontatie en doelgericht werken staan ​​hierbij centraal. Daarnaast weet je trainer de juiste tools en technieken te gebruiken.

 Zo bereik je je vermogen om je doelen te bereiken en wordt de basis gelegd voor positieve en duurzame verandering.

Evenwicht tussen werk en gezin;
Zelfvertrouwen
Persoonlijke ontwikkeling;
Loopbaanontwikkeling